9. kesäkuuta 2014

Army wedding

Edelliseen aiheeseen liittyen kasasin kuvia armeija henkisistä häistä, mutta kun ei taida olla ihan mahdollista pitää Suomessa näin armeija henkisiä häitä mutta aina voi fiilistellä ja ottaa ideoita sieltä sun täältä ;) Tosiaankin kaikki kuvat löysin Pinterestistä haku sanalla army wedding, joten kaikki ideasta ja aiheesta kiinnostuneet voivat mennä imemään tätä henkeä lisää linkin kautta. Listaan tähän vain omia suosikkejani (voi jos olisin oikein kiusanhenki laittaisin tähän ainakin 59999 kuvaa aiheesta ;) ). Uskoisin, että palkkasotilas maasta eli Amerikasta olisi näistä ainakin suurin osa kuvista otettu. Siellähän tämä on kulttuuri, vaikka muissakin maissa palkkasotilaita on.. Tiiättekö työ sen tunteen kun jää vaan valitsemaan kuvia? "Tää on aivan varmasti viimeinen kuva jonka otan tähän". Eeih, taas löyty mahtavia kuvia.

Nää on niin kauniita kuvia ah :3



















Voisitteko itse mennä naimisiin armeija hengessä? Mitä mieltä olette näistä kuvista?

5 kommenttia:

  1. Ihania inspiskuvia. :)
    Tosiaan suomessa ei tuollaisia häitä ole totuttu näkemään, mutta jos joku moiset järkkäisi niin olisin ehdottomasti mukana juhlassa!
    Jos Pete olisi kapiainen niin luultavasti jotain tuon tyylistä olisi voitu suunnitella, mutta kun ei ole niin pidetään leffateema :)
    Jos Pete ois poliisi niin ehdottomasti jotain kyttähommaa ois hyödynnetty ;)

    VastaaPoista
  2. Ooh mä niin rakastan miehiä tuollaisissa virkapuvuissa! <3

    VastaaPoista
  3. Asiasta sadanteen, Ootteko tulossa sabaton cruiselle tänä vuonna? Me ollaan menossa ja jos törmätään niin tuu nykii hihasta. :)

    VastaaPoista
  4. Ihan ensin: ihana blogi! Alan myös lukijaksi. :)
    Oman veljeni häät olivat sotilashäät ja oli kyllä tosi hienot! Kadetit(?) seisoivat rivissä kirkon käytävän molemmin puolin ja tekivät vielä kunniakujan ulos parin poistuessa kirkosta. :) Se, että saako kirkon sisälle tuoda miekkoja on vähän niin ja näin ja aikalailla riippuvainen kirkosta.. Hääkakku leikattiin miekalla (joka ensin sytytettiin tuleen!) ja sitten kakun leikkaamisen jälkeen bestman nuoli miekasta kakun rippeet. :'D Ja olihan siellä sitten vielä Marskin ryyppy yms. perinteitä. Ja koska kysessä oli näinkin "viralliset" häät niin ihan nämä perinteet riitti ohjelmaksi musiikin lisäksi eli mitään hääleikkejä tms. ei sitten tarvittukaan. :)

    VastaaPoista
  5. Totta kai voisin mennä ja olisi ihana osallistua tällaisiin, näin militariasta kiinnostuneena <3 Eksyin tänne blogiisi vasta nyt koska kirjoitan fiktiivisiä häitä (fanfictionia) joissa morsian on armeijan johdossa joten kiitos ideoista ;D

    VastaaPoista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!