31. elokuuta 2013

"Ei väreillä väliä, mä meen silti sun kanssa naimisiin" -hra P



Viimeiset päivät olen hakannut päätäni seinää ja miettinyt häidemme värejä. P on vieressäni kuunnellut puhinaa ja mutinaa, kun olen hääräillyt tietokoneella. Tällä hetkellä otan eniten tressiä tosiaankin väreistä. Haluan saada värit päätettyä, jotta pääsemme pikkuhiljaa rakentamaan meidän yhteistä päivää. Kuten yleensä näissä asioissa minulle on lykätty päätös ja mies vikisemättä tulee perässä. 

Eräänä iltana kuitenkin P otti kantaa eri väri vaihtoehtoihin ja nyt oisi tarkoituksen kertoa mielipiteemme kyseisistä väri ehdokkaista. Seuraavista kommenteista ei sitten tarvitse kenenkään suuttua ja pilta omia yöuniansa.  

Ehdoton EI


Kuva http://pinterest.com/
Pitkään pidin häiden värinä punaista, koska punaisesta väristä meillä on yhteisiä muistoja (ensimmäinen yö omassa kodissa vietimme täysin punaisessa makuuhuoneessa, se jos joku oli romanttista). Toiseksi väriksi siihen olisi tullut kulta, koska rakastan kullan väriä. Kulta on muutenkin aine josta pidän. Se patinoituu ajan myötä niin kivasti. Sitten viimeinen väri olisi ollut valkoinen, joka tasapainottaisi näitä ja toisi hieman perinnett. P:n googlaillessa kuvia tuli kommentteja "joulumainen", "liian raskas" ja "sopis enemmän syksyyn tai talveen".



Kuva http://www.groomsoldseparately.com/
Seuraavana ideana oli musta ja punainen, jonka tähdenlento taivaalla päättyi räjähdykseen heti ennen taivaalle pääsyä. Aloin miettiä eräitä sukulaisiani, jotka eivät varmastikkaan ymmärrä tämän näköisten häiden perään. Olisihan tässä shokkihoitoa kerraksensa vieraille, mutta koitetaan välttyä ylimääräsiltä tykyksiltä. P kommentoi asiaa näin "hautajaisetko me pidetään?". 








Ehkä ehkä

Seuraavat ehdotukset saivat meidät molemat mumisemaan ja hymisemään. Nämä jotka pääsivät tähän asti aiheuttivat jopa jonkinlaisia aivopieruja eli suunnitelmia. 


Kuva http://www.myweddecorations.com

Violetti, lila, mitä näitä nyt on. Tämä väri sai päät nyökyttelemään ja jonkinlaisia suunnitelmia päähän. Kyseistä väriä emme ole itse nähneet häissä ja en usko, että vieraatkaan. Väri on kiva, se sopii valkoisen ja vihreän kanssa hyvin. Mutta kuitenkin saattaa olla hieman syksyinen väri... P vain hymisi.








kuva www.itakeyou.co.uk



Myös keltainen ja harmaa sai meidän raadissamme paljon huomiota. Tässä myös värit joita meidän häissä ei väreinä olekkaan nähty. Mieleeni tuli vain, että tuleeko tästä mileen liikaa pääsiäinen? Ja tämä ei ehkä sittenkään sovi meidän "latotanssihäiden" väriksi. Silti tämä on ihana huoh... P ei kommentoinut tätä mitenkään.















Jostain kansioiden syvyyksistä
Tiffanyn sininen (turkoosi?), oranssi ja pinkki. Aeeeewww tämä on näistä ehdokkaista ehkä parhain. Värit ovat nuorekkaita, eloisia ja eivät ole liian nähtyjä hääkulttuurissa. Jotenkin nämä värit saavat hymyn korville ja pää täyttyy suunnitelmista. P sanoi tykkäävänsä tästä ja kertoi sen olevan nuorekkaan näköinen. Ehkä jopa meidän väri.












kuva http://www.herecomestheblog.com



Valkoinen ja punainen kahdestaan saa myös huokailua ilmaan, sillä olen haaveillut pikkutytöstä asti mekosta jossa on punaista. Ja nämä kaksi väriä ovat yhdessä maailman romanttisimmat ja ihanimmat... Huoh miksen voisi pitää monia häitä ja pitää niissä eriväriset teemat. Taikaisin aiheeseen. Punainen sopisi maalaisromanttisien suulihäidemme teemaan niikuin nenä päähän.. Ja P myös tykkää tästä.










2 kommenttia:

  1. Kun suunnittelin mieheni kanssa häitä, olin minäkin ajatellut violettia väriteemaa, koska se on kaunis ja herkkä väri.
    Mies kuitenkin kertoi, että kristinuskossa violetti tarkoittaa katumusta ja syntiä...ei ehkä ihan paras väri häihin..
    Ajattelin kertoa, ettette vain kerkeä suunnittelemaan koristusta jokaista pilkkua myöten ja sitten joutuisitte vaihtamaan koko väriteeman :)
    Itse rakastan keltaista väriä ja se näkyi myös juhlapaikalla. Keltaisen joukkoon oli toki sekoitettu paljon oranssia ja ruskeaa väriä, näin tuli kauniin syksyinen teema.
    Tuo turkoosi kuulostaa ihanalta, mutta koko tuo värimaailma on sikäli vaikea, että helposti tulee liikaa värejä, jolloin tunnelma on enemmänkin rauhaton, kuin pirteä.
    Punainen ja valkoinen on väriteemana kaunis, mutta todella käytetty. Niitä näkee jokaisissa häissä, varsinkin maalaisromanttisissa.
    Joten jos erikoisuutta haluatte, kannattaisi valita tuo turkoosi. Kuitenkin täytyy muistaa, ettei tule liikaa värejä, kun värejä on paljon, vähemmän on usein enemmmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä! Tosiaankin itse pidän myös tuosta turkoosista, mutta taas siinä on se riski että liikaa värejä.. Hmm pitää vielä miettiä mahdollisuuksia.

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!