31. elokuuta 2013

Juhlapaikan miettimistä



Ollaan sulhon kanssa jo pitkään pohdittu millainen paikka olisi meidän juhlille täydellinen. Haluamme juhlapaikan maalta (tai ainakin paikasta joka on maalaisromanttinen), joten ehdottomalla ei listalla on kaupunkihäät tai lähellä keskustaa oleva paikka. Kuten perinne kertoo, että häät on tapana juhlia morsiammen kotikaupungissa päätimme mekin jatkaa perinnettä. Perusteluksi käy myös se, että molempien suvut asuvat sopivan matkan päässä ja vain ainoastaan pitkänmatkalaisille tarvitsee majoitus hankkia. Pystymme pitämään budjetin pienempänä.

Listaan tähän nyt juhlapaikkoja jotka miellyttävät meidän silmään.

Keikyän vanhan pappilan vintti vaikuttaa oikein mukavalta ja maalaisromantiikkaa pursuavalta paikalta, jossa olisi mukava viettää kesäiset tanssihäät. Mutta mietimme voiko tuonne viedä alkoholituotteita, pitää ottaa selvää asiasta.

Kuva täältä
Myös Sastamalan Wanha-pappila näyttäisi hyvältä, koska samaan paikkaan voisimme jäädä viettämään hääyötämme ja majoittaa vieraat. Tässäkin suurena kysymysmerkkinä on alkoholipolitiikka.

Kun taas Tervahovin juhlatilat mahdollistavat vihkimisen joen rannalla, sillä morsiammen tärkeimmistä elementeistä on vesi ja jos vihkiminen hoidettaisiin kirkossa meillä olisi mahdollisuus tulla veneellä juhlapaikalle (mikä olisi hurjan hauskaa ja erillaista). Toisaalta taas paikka on leirintäalueella ja lähellä keskustaa, mikä voi aiheuttaa kuokkimisia ja karkaamisia yöelämään. Tästä paikasta sais vaan tehtyä ihan uskomattoman näköinen mutta mutta.. :D

Hyviä vaihtoehtoja ovat myös Vähä-Hisson Tila rakastuin maalaistyyliin ja ilmeisesti tilalla on käytettävissä kaikkea vanhaa rekvisiitaksi, plussana myös veden läheisyys ja  Koiviston Kestikievari aivan ihanan näkoinen! ja kaikkea vanhanaikasta tarjolla rekvisiitaksi. Isona plussana majoitus!

Kuten huomaatte niin vanhanaikaiset ja suuli/vinttihäät kiinnostavat meitä (erityisesti morsianta). Vielä kun sais mieheltä varman mielipiteen, voisi alkaa suunnittelemaan koristeita ja sen sellasia. Kirkkokin pitäisi valita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!