15. maaliskuuta 2014

Oulu, Jyväskylä, Kouvola vai Seinäjoki..?

Otsikosta päätellen voisi todeta, että jotain muuttamiseen tai matkustamiseen liittyvää juttua on tapahtumassa ja kyllä arvasittehan oikein. Hain opiskelemaan kyseisille paikkakunnille ja tuossa järjestykessä. Kesän alussa olisi tarkoitus tiedon saatuani sitten muuttaa kauemmaks. 

Miten se vaikuttaa hääjärjestelyihin? 

No hyvinhän paljon se vaikuttaa, koska esim. Oulusta tänne on se  6h ja toiste päin sama juttu. Luultavasti tulemme viettämään häät Oulussa, koska se on meille paljon helpompaa. Kuitenkin työt ja opiskelut vievät paljon aikaa ja ensimmäinen vuosi tulee olemaan aina vaikein. Jos muutamme vain Jyväskylän tai Seinäjoen seudulle suunnitelmat taas pysyvät samana, matka on niin vähäinen. Kouvola taas Oulun lailla laittaa meidän suunnitelmat täysin uusiksi. Joten katsotaan mitä tästä tulee ;) Tapahtu mitä tahansa päivämäärää ja vuotta ei olla vaihtamassa ellei mitään suurta ja mullistavaa tapahdu. 


Oon jo hetken koittanut Petriä karkaamaan naimisiin, koska se ois yks maailman romanttisimmista tavoista.. Mutta ei, hän haluaa kaikki tehdä perinteisesti ja se hieman pistää närkästyttämään. Joka päivä suurinpiirtein kysyn, että oletko nyt aivan varma. Karataan Gambialle ja mennään hiekkarannalla naimisiin, ei ei ei ei ei ei kuulemma käy. Tylsä mies! 


4 kommenttia:

  1. Oooo, jännittävää totta tosiaan.
    Jos muutatte ouluun niin me saatetaan seurata syksyllä perässä! peten vanhemmat asuu siellä ja sillä ois kova hinku oulun suuntaan. Minä taas en tunne ketään oulusta (ei petekään muuta kuin vanhempansa) joten olisi aika orpoa siellä asustella. Onneksi on mahdollisuus, että te asuisitte siellä ;)

    minä kysyin kans viime viikolla uutisten lukemisen ohessa, että "jos sota syttyy oikeasti euroopassa, menetkö mun kanssa naimisiin maistraatissa?" vastaus oli "kyllä menen". aww <3 ihan ulkomaille ei siis päästäisi avioliittoa juhlistamaan, mutta naimisiin kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Ois hienoo asua lähekkäin! Mekin Ouluun muuton jälkeen oltais aika orpoina :D Awww onpas Pete ollut sulonen teillä =) Meillä tuo suostuis tuohon mutta ei ulkomaille karkaamaan :3

      Poista
  2. Ohhoh, johan muutosten tuulet puhaltaa sielläkin! :) Saako udella mitä hait opiskelemaan? Itsekin nimittäin laitoin juuri paperit sisään, sormet ristiin että päästään kummatkin opiskelemaan sitä mitä halutaan, sinne minne halutaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on toisen asteen koulutus vielä suorittamatta loppuun, joten päätin lähteä hakemaan sieltä nyt vihdoista viimein nekin paperit =)

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!