10. marraskuuta 2013

Alusvaatteita, sukkanauhoja ja hääyö pukeutumista ;)

Olen tässä jo hetken katsellut mitä haluaisin pukea mekkoni alle. Mekon alle tulee korsetti (rintaliivit?), alushousut, sukkanauha, stay upit ja sukkanauhaliivit. Väreinä tietenkin vaaleanpunainen tai valkoinen. 





Kuvat Pinterest

Toivon löytäväni sinisen (jotain sinistä) tai ruskean sukkanauhan, johon voisi kirjailla päivän ja nimikirjaimet. Olen pitkään miettinyt, että voisin pitää kahta sukkanauhaa joista toisen sulhanen heittää ja toisen voisimme pitää itsellämme.




Kuvat Pinterest

Tietenkin hää yöksi pitää keksiä joku yöasu. Jotain pitsiä ja seksikästä ;) Ainakin tämän hetkisten puheiden mukaan viettäisimme hääyön myöhemmin häämatkalla, mutta ainahan voi yrittää. Sillä Petri kuulemma tulee olemaan hääpäivän jälkeen niin väsynyt/jurrissa että kaatuu sänkyyn X asentoon.  Mutta tässä pieniä ideoita hää yötä varten. 



 Kuvat Pinterest

Vaikka kuinka laihtuisin tulen näyttämään yöasussa tältä, mutta ei sille voi mitään.




2 kommenttia:

  1. Haha :'D Täällä näytetään ihan samalta mihin tahansa hepeneeseen sonnustaudutaan kuin tuossa alimmaisessa kuvassa :D
    Oonkin miettinyt huomenlahjakuvausta ja katsonut varmaan satoja kuvia, mutta aina kun nään jonkun normaalipainoisen ihmisen joka on lyhyt niin kuin minä, niin kyllä ne väkisin alkaa omaan silmään näyttämään plus-kokolaisilta vaikka eivät sitä ole.

    VastaaPoista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!