8. marraskuuta 2013

Lemmenlaiva


Häärintamalla ei mitään uutta, mutta risteilyjä selatessani löysin tälläisen joka oli pakko jakaa teille! En tiedä onko tätä jo monessa blogissa käsitelty, mutta vihkiminen laivalla on joulukuussa mahdollista. Viking Line mahdollistaa sen I do tempauksella. Esimerkki hinnaksi yhtiö on pistänyt 160e vihkipari, johon sisältyy vuorokauden risteily Turusta Seaside Double-hytissä (parivuode), vihkimisen, kahvin/tee ja Viking Grace-leivos, morsiusmalja, vapaavalintainen musiikkikappale vihkimisen yhteydessä, oma valintaisen häävalssin ja YHDEN ainoan häävalokuvan. 


Periaatteessa tämä vihkiminen on halpa ja silti erillainen. Itse en jotenkin innostu risteilyssä tehtävään vihkimiseen, koska juhliminen laivalla tuntemattomien kanssa baarissa tms ei kuulosta hyvälle. Vihkimisen jälkeen tarjoillaan leivos ja tanssi, sen jälkeen show on ohi. 


Toisaalta olen miettinyt vihkimistä meidän veneessä tai veneen käyttämistä "hääautona", koska vesi elementtinä on meille hyvin tärkeä. Viime kesäkin meni veneilessä. Mietin myös sitä miten ihmeessä pääsen veneeseemme hameeni kanssa kun välillä sinne nouseminen on muutenkin vaikeaa. Tai mitä jos valokuvauksissa hyödynnettäisiin, hmm en tiedä.

KUVA

Pientä aasinsiltaa pitkin takaisin risteily aiheeseen. Olen Petrin kanssa varanneet risteilyn yllä mainittuun laivayhtiöön ja äitini tulee mukaan "huoltajaksi"(?), koska en ole vielä 21. Menemme juhlistamaan vuosipäiväämme ja ottamaan arjesta irtioton ennen joulua. Toivoisin löytäväni laivalta hajuveden ja koruja, mutta saas nähdä miten käy. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!