25. marraskuuta 2013

Rakkautta ja kakkuja


Sitoutua niin syvästi,
että muuttuu pohjattomaksi.
Puristaa niin lujasti,
että muuttuu rajattomaksi.
Rakastaa niin mielettömästi,
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä.
Rakastun Petriin joka päivä uudestaan. Joka aamu tunnen olevani rakastunut ja se tunne tuntuu niin hyvältä. Vatsassa on perhosia ja naurattaa. Me ei Petrin kanssa riidellä. Saatan joskus suutahtaa ja viettää mykkäkoulua, mutta koskaan Petri ei lähde mukaan mun kiukutteluun. Hän aina istuu vakavana ja pohtivaisena. Illasta me aina pyydetään anteeksi, koskaan ei mennä sopimatta nukkumaan.

Kuva
Rakkaudesta aasin siltaa pitkin kakkuihin. Olen pitkään miettinyt, että pitäisi tänne kirjoittaa kakuista ja kakkua korvaavista ideoista. Kumpikaan meistä ei välitä kakuista, ei varsinkaan niistä perus kermakakuista. Olemme yhdessä miettineet mitä tarjoaisimme perinteisen hääkakun sijaan. Kakku ei kuitenkaan ole poissuljettu kokonaan. Toivomme, että kakku/leivos on hyvin pelkistetty ja silti hyvin kaunis. En ala sen enempää kirjoittamaan aiheesta, vaan annan kuvien puhua puolestansa. 

1. kuva 2. kuva 3. kuva  4.kuva

Mitä jos cakepopsit tai macaronsit korvaisivat kakun? En ole vielä itse henkilökohtaisesti törmännyt yhteenkään tälläiseen ideaan häissä, mutta monessa blogista tästä olen lukenut. Itse en ole koskaan cakepopseja syönyt, mutta macaronssit on todella hyviä! Ja onhan tässä aikaa maistella ja miettiä makuja.

1. kuva  2.kuva 3. kuva  4.  kuva

Cupcaket ovat myös häämailmassa  hyvin suosittuja ja trendikkäitä. Nämä ovat meillä myös vaihtoehtona. Tietenkin näiden lisäksi tulisi pieni kakku, jonka me perinteiden mukaisesti leikkaamme samalla polkasten. Näistä saa niiin meidän teeman näköisiä! I love!

1. ylä vas.2. ala vas.3. keski 4.  ylä oik. 5. i do

6 kommenttia:

  1. Ihana alustus kakuille :') ja täytyypä kehaista miehen nimeä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ? ;) Pitääpäs kehaista teidänkin miekkosen nimieä ;P

      Poista
  2. Kakkuja mietittiin mekin aikamme, kunnes päädyimme kakkubuffetiin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakkubuffetti kuulostaa todella hyvälle! Pitääpäs hiukan tutkia asiaa.. ;)

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!