29. lokakuuta 2013

Save The Date

Olemme jo hieman miettineen milloin lähetämme STD:t ja tulimme siihen lopputulokseen, että jouluna 2014 voimme ne joulukorttien kanssa lähettää. Vai olemmeko liian aikaisia? Kutsutkin lähetämme heinäkuun lopussa, jotta jokainen pystyy viimeistään varaamaan päivän meidän juhlille. 

Meidän STD kortteihin tulee kalenterin elokuu 2015 sivu, jossa olisi jotenkin merkattu meidän hääpäivä ja sitten yksi tai kaksi kuvaa meistä. Seuraavaksi pitääkin alkaa miettimään missä voisimme nämä painattaa.. Ps. Mulla on tosi hieno idea Photo Boothia varten, mutta kerron myöhemmin siittä lisää ;)

Jotain tähän tapaan:





Kalenteri idea toimii myös hyvin ilman kuvia. Ehkä vielä parempi idea, koska kumpikaan meistä ei pidä kameran edessa poseerauksesta.




Ja tässä viimeiseksi idea, jolla tehdä sydän oikean päivämäärän kohdalle. Ois aika söpö, eikö?


Kaikki kuvat meille tarjosi Pinterest.


2 kommenttia:

  1. Onko tuo std ihan yleisesti hääkutsuista käytetty termi? Sehän on lyhenne taudeista jotka välittyy seksin välityksellä.

    -utelias.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hääkutsu ja Save The Date on kaksi eri asiaa. Std lähetetään mieluiten puolta vuotta aikaisemmin vieraille, jotta ihmiset eivät varaa sille päivälle mitään. STD nimitys on ihan jenkeissä asti käytetty nimitys, jota Suomessakin käytämme, koska "varaa päivä" tms kuulostaa tyhmälle. Hääkutsu on se virallinen kutsu, johon tulee tiedot tms. Näihin tulee vain paikka ja aika =)

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!