26. lokakuuta 2013

Ärrinmurrin mrrrrrr (juhlapaikasta puhetta)

Voi suatana sanon minä! Heti kun kaikki alkavat kulkemaan oikeaan suuntaan, niin eikö tule ensimmäinen kivi ylitettäväksi. Nimittäin juhlapaikka jota olimme katselleet "sillä silmällä" on lopettanut toimintansa! Nettisivu ja kaikki poistettu. Voi prk mitäs me sitten tehdään? Onneksi Petri tajusi tilanteen vakavuuden ja toi läppärin viereen vinkku lasillisen.  

Pinterest
Nyt ärsyttää. En tiedä todellakaan mitä teen nyt, koska pienen paikkakunnan tarjonta ei ole mikään suuri. Emmekä millään tahtoisi pitää häitä vieraassa kaupungissa/kunnassa. Itkettää ja suututtaa, koska en haluaisi pitää häitämme nuorisoseuran taloissa tai yhteistaloissa.

Pyyhin pettymyksen kyyneleet ja nokka kohti uusia pettymyksiä, jos pidämme häät jossain paikallisessa nuorisotalossa säästämme monta sataa euroa ja pitää vain kovemmin panostaa koristeluun. Eihän tämä tuota kuin hieman lisää työtä ja haasteita, tehdä jumppasalista kaunis vanhaa aikaa huokuva juhlasali. Kyllä me pystytään siihen! Ihan varmasti!

Hetken googlailtuani löysin pari kiinostavaa kohdetta, jotka edes jotenkin ovat meidän tyylisiä vaikkakin seurantaloja ovatkin. Kutsutaanpa ehdokkaita vaikka nimillä omena,päärynä,puolukka ja banaani

Banaanin

+ Juhlasalissa on hirsiseinät 
+ Sisältää erillisen "ravintola" tilan
+ Halpa
+ Kirkot lähellä
- Pieni pihapiiri

Omena

+ Oma rauha
+ Pihapiirissä rakennuksia joita voi hyväksi käyttää
+ Paljon keittiössä tilaa
+ Terassi
- Matka kirkosta juhlapaikalle kestää pidempään
- Hieman hintava
- Kolkko

Päärynä

+ Todella kaunis ulkoa
+ Kahvio ja lisähuone
+ Vuokrattavat astiastot ja pöytäliinat
- Ei kynttilöitä
- Keskustassa
- 2011 viimeksi vuokrahintoja päivitetty

Puolukka

+ Halpa
+ Ei niin suuri sali, eikä liian pieni sali
+ Suuri eteistila
+ Vieraiden on helppo tulla
+ Varmasti omat viinat sallittu
- WC alakerrassa
- Invoja ei ole ajateltu
- Huono kuntoinen
- Ehkä jo liian käytetty juhlapaikka

Tässä yön yli miettineenä tulimme siihen tulokseen, että kysymme banaanilta, omenalta ja puolukalta lisätietoja ja tämän hetkisen vuokra hinnan. Päärynän karsimme pois, koska on tosiaankin ihan keskustassa ja tahdomme juhlia omalla porukalla häitä ilman kuokkijoita. Toivottavasti saamme vastaukset nopeasti, jotta voimme keskustella lisää aiheesta ja tehdä päätöksiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!