18. lokakuuta 2013

Pitkästä aikaa päivitystä

En ole keksinyt mitään kirjoitettavaa, sillä häärintamalla on ollut hiljaista. Kunnes tällä viikolla sain ostettua kortti kokeiluja varten kartonkia, koska näin kuukauden alussa meidän tulevista korteista unta ja teemaväristä (yllätys yllätys se sitten vaihtui, niinkuin arvelinkin). Hyödynsin Tiimarin 30% alennuksia ja tuli ostettua kartonkia, "kutsu" tarroja ja teippi pitsiä. Tietenkin tyhmänä ostin pienen erän kortti kokeiluja varten naapuri kaupungin Tiimarista ja tänään käydessä oman kylän putiikissa ei ollut sitten kyseisiä koristeita ja teippi pitsiä tarjolla. Voin sanoa, että monet kiukkuiset tuhahdukset kuuluivat hyllyjen välistä. Onneksi rakkaani on se meistä vakaampi ja lupasi uuden reissun naapuri kaupunkiin <3. 

Kuva

Niinkuin sanoin jo yllä, ettei oikeastaan mitään ole tapahtunut. Piltti purkkeja, Happy Joe pulloja ja eräiden tuoksukynttilöiden lasi kuppeja(?) on tullut keräiltyä. Hääpukujakin on tullut katseltua netistä, mutta yksikään ei ole tuottanut kauheata huokailua.. Etsintä siis jatkuu. Rakkaani kuitenkin tietää mitä haluaa.

Kuva

Nyt kihlautumisen jälkeen on alkanut tuntua siltä, että mieskin alkaa ymmärtään olevani tosissani tässä hää asiassa. Sillä hän on suunnitteluissa ollut todella hyvin mukana. Koska olemme opiskelijoita, niin sovimme ostavamme koristeita ja tarvikkeita tälläin pikku hiljaa (nyt kun väritkin on päätetty) jotta  puolta vuotta aikasemmin voimme sitten vain maksaa isompia kuluja pois. 

Jotenkin tuntuu, että kaikki muut asiat paitsi mekkoa pystyn suunnittelemaan.. Koska en todellakaan tiedä mitä haluan. Oikeasti kuinka pahasti tulen tressaamaan vuoden päästä eri liikkeissä kun en tiedä mitä haluan? 


Anteeksi suuresti sekavaa kirjoitusta. Hieman väsy painaa päälle =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!