20. lokakuuta 2013

Kaasojen mekot

Eksyin Nellyn sivuille shoppailemaan ja löysin siinä sivussa tämän näköiset mekot, jotka sopisivat kaasoilleni. Kaikki kolme kaasoani ovat täysin eri mallisia ja uskoisin, että maxi mekko sopisi kaikille parhaiten. Jos juhlisimme häitä ensi vuonna tilaisin ehdottomasti kaasoilleni alhaalta oikean puoleisen mekon. Se on hyvin tyylikäs, ei liian paljastava mutta ei kuitenkaan liikaa peitä. Ensimmäinen vasemmalta on myös kaunis, mutta hieman raskaushameen näköinen.. Myös nämä kaksi muutakin ovat kauniita ja aivan ihanan värisiä, mutta menisikö se siihen että kaasot nykisivät kokoajan olkaimetonta mekkoa ylös (plus olen varannut itselleni olkaimettomuuden). Tietenkään en tee pitäviä päätöksiä mekoista kuulematta kaasojen mielipiteitä. En edes tiedä haluanko kaikille saman väriset ja näköiset mekot, vai saako kaikki tulla oman näköisissään.. 

1. TÄMÄ 2. TÄMÄ 3. TÄMÄ 4. TÄMÄ

Kummallista, että tiedän miten muut voisivat pukeutua mutta oma tyylini on hukassa. Paitsi yllä oleva maininta olkaimettomuudesta, se on ainoa mitä tiedän haluamastani puvusta. Äää kai se oikea puku jostain löytyy, vai löytyykö? onneksi on vielä noin puoli toista vuotta miettiä asiaa ja kokeilla erillaisia pukuja.

Ps. Tätä efektiä en halua, että kaasoillani on olkaimeton mekko ja täysin samanlainen, mutta eri värinen mekko kuin minulla :D Jotenkin tästä kuvasta saa sellaisen kuvitelman, että morsian ja kaasot ovat ostaneet mekkonsa samasta liikkeestä. Kimputkin ovat hyvin saman näköiset. 
Nuo maxsi mekot on AIVAN IHANAT <3

Kuva täältä



1 kommentti:

  1. Meillä toimi tosi ihanasti kaasoilla just noi maksimekot. Kaikilla omanlaisensa malli, mutta sama väri. Vinkkinä, että JenJenhousesta tuli tosi laadukkaat sifonkimekot ihan kohtuulliseen hintaan. Meillä kaasot maksoivat mekkonsa itse, mutta minä esitin toiveita niiden suhteen. Lopulta yllättäen valitsivat minun mielestäni ihan täydelliset mekot, jollaisia en uskonut kaasojen valkkaavan :)

    VastaaPoista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!