6. tammikuuta 2014

Go Fat Go (morsius)dietti

Jeeej huomenna se alkaa Go Fat Go dietti! Odotukset tuloksille ovat hyvin suuret ja toivon, että tämä dietti toimii. Sillä olen kokeillut monia diettejä, jotka eivät ole sopineet tai toimineet minulla. Nyt olisi tarkoitus tehdä tästä elämäntapa. Tervetuloa parempi elämä ja hyvästi vanha!
Jätän tähän teille dietin, jota seuraan kurinalaisesesti huomisesta lähtien. Vaikka tämä onkin hääblogi, uskon että morsiusdiettini kuuluu myös tänne.

Aamiainen
Kaurahiutaleita 45 grammaa, rasvatonta raejuustoa 100 grammaa, sokeroimatonta mehukeittoa 150 grammaa tai 100 grammaa pakastemarjoja. Fast Omega3 -tabletteja 2kpl.
Lounas
100 grammaa joko kanaa, vähärasvaista naudanlihaa tai kalaa, 25 grammaa rasvatonta raejuustoa tai 50 grammaa kananmunanvalkuaista, 200 grammaa vihanneksia ja 10 grammaa oliiviöljyä.
Välipala
250 grammaa maitorahkaa ja 100 grammaa pakastemarjoja. Vaihtoehtoisesti Pro-Fx lo-carp bar -patukka tai 40 grammaa Fast Dietmix -jauhetta sekoitettuna veteen.
Päivällinen
100 grammaa joko kanaa, vähärasvaista naudanlihaa tai kalaa. Lisäksi 40 grammaa riisiä, pastaa tai perunaa sekä 200 grammaa vihanneksia.
Iltapala
250 grammaa (purkki) maitorahkaa tai 150 grammaa rasvatonta raejuustoa. 150 grammaa sokeroimatonta mehukeittoa tai 100 grammaa pakastemarjoja. Lisäksi 10 grammaa vehnäleseitä ja 2kpl Fast Omega3 -tabletteja.
Lisäravinteet
Palautusjuomaksi välittömästi treenin jälkeen 40grammaa Fast Dietmix -jauhetta sekoitettuna veteen.
Tehostettuun rasvanpolttoon Fast Burner kapseleita 2-3kpl aamuisin ja iltapäivällä.


8 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä, tsemppiä dieettiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! vielä kun sais lenkki innostuksen takas näitten flunssien jälkeen, huomenna pitää hakea protskujauhoja ja patukoita =) kyllä se siittä alkaa!

      Poista
  2. Huh, itsekin loman aikana lihoin varmaan useamman kilon. Naamasta ainakin näkee, että nestettä on kertynyt.. Mutta en vaan mitenkään meinaa saada kiinni taas arjesta (tänäänkin aloitin aamuni eilisen koti pizzan reissun loppu paloilla ja sipseillä :D ) Oh lord... Ja tää on vielä häävuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse järkytyin, että olin 7kiloa laihtunut puolen vuoden aikana. Hääsuunnittelut ja suklaa on paha yhdistelmä :D Tsemppiä Korppu! SÄ pystyt siihen!

      Poista
  3. Mun kaveri noudatti tätä ja sai tuloksia, kuulemme voi paremmin, jaksaa enemmän, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että on joku saanut tuloksia! Kiits tsempeistä =)

      Poista
  4. Jos kaipaat todellisia tuloksia noudata videon ohjeita!

    http://www.youtube.com/watch?v=t21lVIME5uk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dt21lVIME5uk&app=desktop

    VastaaPoista
  5. Mullakin alkoi morsiusdieetti 1.1! Tosin ihan omalla luotsauksella mennään :) Aikaa onneks vielä on, mutta parempi aikaisin kuin liian myöhään :)
    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!