19. tammikuuta 2014

Meille kasvot ja kuulumisia

Rammstein - Ohne Dich 


Hellurei ja hellät tunteet! Pahoittelen suuresti venynyttä blogi taukoa. Syynä on ollut suuri keisari laiskuus ja mielenkiinnon lopahtaminen, mutta kyseisestä buurnautista ollaan nytten päästy eroon ja kirjoittaminen taas luonnistuu! Olen kirjoitellut tässä parin päivän aikana luonnoksia eri aiheista joita käydään tässä kevään aikana. Tämän tauon aikana olen päässyt alkuun dietin kanssa ja 5kg on ensimmäisen viikon aikana. Vain ruokatapoja muuttaen. Tänään jäi aamupaino ottamatta, koska heräsin sen verran myöhässä (kiitos Petrin). Olemme käyneet parissa asuntonäytössä, mutta sitä oikeaa ei ainakaan vielä ole löytynyt. Luultavasti tässä joudutaan muuttamaan Tampereelle työn ja koulujen perässä, koska ens syssynä aloitan taas opiskelut ja Petrillä loppuu koulut alku kesästä. Itse olen hakemassa konditorio puolelle tai kokki/tarjoiliaksi..

Vaikka muutto onkin tulossa isolle kylälle, aijomme pitää häät meidän syntymäpaikkakunnalla Vammalassa tai oikeastaan Tyrväällä. Mainittu paikkakunta on meille hyvin tärkeä, koska täällä on tullut kasvettua ja elettyä koko elämänsä ja meidät vihitään kirkossa jossa Petri on kastettu ja konfirmoitu. Aika ihanaa hei <3

Tässä samalla annan myös blogissa Petrinä esiintyvälle kasvot. Kuva on todella edustava, mutta kuitenkin niin meidän näköinen että oli pakko tähän laittaa. 

Me ja Pertrin maha, kuten huomaa en osaa olla normaalisti kuvissa.

2 kommenttia:

  1. Mahtava kuva! :D
    Hurjasti on painoa tippunut ja Tampere on ihana kaupunki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niitä ns. normaaleita kuvia :D Joo se paino on hyvin lähtenyt laskuun ja Tampere on ihana kaupunki!

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!