10. tammikuuta 2014

Hotti, hotempi, hottein ;)

Olen jo ennen tätä postausta hehkuttanut, että teemme hääkakkumme itse koska silloin saamme meidän näköiset hääkakut. Kakkumme tulee olemaan juustokakku, mutta minkälainen juustokakku? Siinä tulee olemaan Poppamiehen minttu-chilisuklaata! Saadaan kakkuun hieman tulisuutta, mutta samalla se on niiin hyvää. Olemme myös muistaneet niitä jotka eivät tulisuudesta välitä, saavat nauttia chilittömästä minttusuklaa juustokakusta. Toivomme silti kaikkien maistavan "meidän kakkua". 

Miksi chili? Chili on meidän elämässä yksi tärkeistä tekijöistä. Sitä tulee käytettyä ruokaan todella paljon ja chilisuklaa tuo elämäämme lämpöä hyvällä tavalla (:D). Olemme muutenkin tulinen pariskunta, joten chili kuvastaa meitä todella hyvin! 

Ohjeen bongasin Poppamihen facebook sivuilta ja kerkesimme jo kokeilemaankin sitä. Ei yhtään liian tulista ;)

POHJA:
150g Digestive Keksejä
50g Voita

TÄYTE:
2 Liivatelehteä
2rkl Vettä
6 Patukkaa Poppamiehen Minttu-ChiliSuklaata
200g Tuorejuustoa
3rkl Sokeria
1tl Vanilijasokeria
2dl Kermaa

TYÖVAIHEET:
1. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
2. Laita liivatteet kylmään veteen lillumaan
3. Murskaa keksit ihan tuusannuuskaksi, sulata voi ja painele keksiseos vuoan pohjalle.
4. Sulata suklaa,jäähdytä (ei höyryäväksi)
5. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen sokerit ja tuorejuusto.
6. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sulata ne kiehuvassa(2rkl) vedessä.
7. Sekoita vesi+liivate muuhun täytteeseen ja kaada täyte pohjan päälle.
8. Koristele miten haluat (itse koristelin sulatetulla chilisuklaalla)
9. Laita kakku jääkaappiin hyytymään mieluiten yön yli.
10. Pidä kuolaavat äitit pois jääkaapilta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!