19. joulukuuta 2013

Kuulumisia



Olin tosiaan Karjalassa käymässä, katsomassa sukuni historiaa. Oikein mielenkiintoinen reissu oli, vaikkakin automatka täältä sinne on todella pitkä ja raskas. Tuliaisina toin jotain vanhaa häitä varten, mutta kerron siittä enemmän myöhemmin. Matkaan tarttui myös kurkupääntulehdus ja poskionteloissakin taitaa jotain tulehdusta olla.. Joten motivaatio blogia kohtaan on nollassa. Välillä tuntuu, että yskin keuhkot pihalle pikku hiljaa :D Kuulemma naapuritkin kuulevat tämän köhinän. Tänään on tullut katseltua todella todella paljon elokuvia ja juotua paljon kaakaota/glögiä/hunaja teetä ja finrexiä. Eiköhän tämä tästä helpota!



Viikonloppuna vietämme vuosipäivää Petrin kanssa. Lähdemme huomenna rakkaan äitini kanssa Viking Gracelle ja toivon, että en olisi koko viikonloppua vuoteen omana! Tarkoituksena olisi maistella drinkkejä, syödä hyvin, rentoutua ja ostaa joululahjat (jep ne on vielä ostamatta, koska laiskuus/kiire). Kerron lisää myöhemmin minkälainen reissu se oikein oli!




2 kommenttia:

  1. Mites se laivareissu sitten meni? Entä vuosipäivän juhlistaminen Petrin kanssa? :P Toivottavasti voit jo paremmin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se reissu oli hieman myrskyinen ja välillä oli tyyntä. Vuosipäivää juhlistettiin sunnuntaina makoillen sängyssä ja katsellen leffoja. Pikkuhiljaa alkaa paremmalta tuntumaan <3 Kiitos tsempeistä!

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!