23. joulukuuta 2013

Tarina viikonlopusta ja joulu tuskailua


Jotenkin joulukiireet ja stressi painaa päälle, vaikka tiedän että joulusta stressaaminen on ihan turhaa. Koitan järjestää joulua kotiin jossa kaikki itselle rakkaat asiat ovat jo laatikoissa ja ruokapöytänä toimii lattia.  Jep, kuulostaa todella houkuttelevalta. Petrikin sairastaa nyt ja minäkin oon vielä kipeenä, joten joulu voisitko tulla joskus toisten? Nyt ei huvita.

Moni on kysellyt meidän laiva matkastamme. Siittä voisi kirjoittaa vaikka kirjan. Perjantai ilta meni oikein nätisti hieman drinkkejä juoden ja viihdyttäjinä toimivat keski-ikäiset känniset ihmiset jotka tanssivat Matti Servon ja Napanderin tahtiin, mutta baari jonka yläkerrassa oltiin oli TODELLA KAUNIS! Menimme hyvissä ajoin nukkumaan ja eihän siittä nukkumisesta sitten mitään tullut. Petri ja äiti kuorsas, laiva tärisi ja känniset kulki ohi. Aamulla en siis päässyt aamupalalle vaan jäin koomaileen sänkyyn. Kävimme Taxfreessä, johon me molemmat petyimme. Meidän piti ostaa jouluksi pari laatikkoa joulu juomia, mutta tarjonta oli mitätön. Enemmän sielä kosmetiikkaa, vaatteita ja röökejä oli tarjolla.. Mukaan kuitenkin tarttui suklaata, salmiakkia ja viinejä. Päiväunien jälkeen oli tarkoitus mennä syömään, mutta minä väsyneenä sain kiukku kohtauksen joka meinasi päätyä eroon. Siinä riidassa hajosi jopa auton avain, kuten olen aijemmin sanonut olen tulinen luonteeltani. Koska en mennyt syömään, ruokailuni hyvitettiin ja saimme vielä lisää viiniä ja glögejä. Loppu matka menikin baareissa, shoppailun merkeissä ja nauttien toistemme seurasta. 
Todellinen vuosipäivä oli eilen, jonka käytimme sängyssä makoiluun ja elokuvien katseluun. Haimme anoppilasta hieman jouluisia leipomuksia ja nautimme niitä jo nyt. Huomenna menemme syömään heille, viemme kynttilöitä haudoille, käymme joulukirkossa ja viemme joulutervehdyksen pariin paikkaan. Jos olisi lunta, kävisimme rekiretkellä mutta nyt se ei ole mahdollista ja se harmittaa. 

Ps. Ainiin ja laivamatkalla nähtiin yksi kosintakin. Koska Petri ja äitini ei tahdo, että kuvia julkaistaan netissä pitää tyytyä jouluisiin Pintrest kuviin. 

Nauttikaa tästä joulun antamasta fiiliksestä, se ei tuu kun kerran vuodessa käymään <3.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta tuollaiset itkuraivarit. Tosin meikä on niin tyttö, ettei tavarat hajoa ei niin millään. Itken vaan lohduttomana myttynä aina jossain lattianrajassa :D

    Koittakaahan parannella, kyllä se elämä taas iloksi muuttuu. Ja ihanalta kuulostaa teidän vuosipäivänjuhlinta. Noin mekin aina juhlitaan. Herkkuja, leffoja ja oma sänky. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep varsinkin väsyneenä tulee itkupotkuraivareita :D Jep, tässä juodaan sylikkäin glögiä ja parannetaan maailmaa, huomenna ehkä ollaan paremmassa kunnossa molemmat.

      Oma sänky on aina paras paikka juhlia <3

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!