11. joulukuuta 2013

Photobooht yritys

Haluat Photoboothin, mutta et halua siittä koituvaa tressiä tai et tiedä miten toteuttaisit sen. Nyt sinulla on mahdollisuus heittää pallo alan ammattilaiselle! Kyllä, toiveesi on kuultu ja murheesi ovat eilistä päivää. Sillä Photobooth yritys tekee sen puolestasi!

PHOTOBOOTH HÄÄJUHLAAN 350€

Mitä sisältää?

- tumman harmaan kuvaustaustan
- valokuvauksen studiosalamalaittein 1h
- kaikki rekvisiitat käyttöön
(mm. viiksiä, pelleneniä, batman-naamio, huulia, silmälaseja, liitutauluja)
- kuvat kaikilla oikeuksilla dvd:llä
- maksuton nettigalleria kuvistasi vuodeksi

Yli 20km päässä Turusta hintaan lisätään km-korvaus (0,45€/km).
Alkava lisätunti 60€.

Blogisti ei hyödy tästä mitenkään.
Olisitko valmis maksamaan hullun hauskasta Photobootht-kuvauspalvelusta? Oletko koskaan kuullut tälläisesta?


8 kommenttia:

  1. En oo aiemmin kuullut moisesta palvelusta. Itse en maksaisi photoboothista noin paljoa enkä haluaisi toteuttaa sitä noin, mutta ei mikään huono idea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en myöskään maksaisi noin paljoa kuvaamisesta! Ja haluaisin, että kuvaamis mahdollisuus olisi koko illan koska pidothan ns, parane illan hämärtyessä =)

      Poista
  2. Mä joskus viime talvena bloggasin samaisesta yrityksestä :)
    Olisin valmis maksamaan palvelusta, mutta meillä hey look hoitaa "photo booth" kuvaukset. En minäkään toteuttaisi kuvauksia noin, mutta idea on toimiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan vahingossa löysin tän yrityksen, kun googlailin! Meillä taas luultavasti ystävä hoitaa kuvaukset, mutta ei ole vielä ihan 100% varma =)

      Poista
  3. Luin tuosta yrityksestä jostain hetki sitten! Olen myöskin miettinyt photoboothia, luultavasti kuitenkin hankittaisiin taustakankaat ja rekvisiitat itse. Kaasoista kaksi harrastaa valokuvaamista, joten kuvaajat olisi omasta takaa. Mietityttää kuitenkin se, tuleeko koko photoboothia käytettyä? Tuleeko meidän häihin sellaista porukkaa, joka tykkäisi hassutella? Ei kuitenkaan turhaan viitsisi nähdä vaivaa ja ostella kaikkea :s Enpä tiedä, miten sitä tekisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen miettinyt ihan samaa! Meillä on kuitenkin potrettikuvien otto vihkimisen jälkeen. Siinä menee se tunti nyt ainakin ja juhlapaikalla seremoniamestari pyytäisi kuvauksen aikana käymään ottamassa itsestänsä kuvia.. Meillehän ei ole tulossa kättelyä, vaan jokainen menee omalle paikalle istumaan ja sitten me tulemme, "onnea, onnea, onnea" ja kilistelyt. Tää varmasti kuulosti todella sekavalta, mutta siis näin varmasti ihmiset kävisivät ottamassa kuvia ja Photoboothista tietäis kaikki!

      Poista
  4. pakko sanoa että on kyllä melkoisen suolainen hinta! En ikinä maksaisi photoboothista noin paljoa.! Ideana kyllä hauska, kysyntää varmasti olisi enemmän mikäli hinta olisi "järkevmpi"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on siis todella suolanen hinta! Vaikka meidän photobooth tulee maksamaan jonkin verran, mutta ei kuitenkaan NOIN kalliiks tuu!

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!