8. joulukuuta 2013

Morsiusdietti ja motivaatio

Minulla on ollut jo pitkään motivaatio hukassa treenaamisen suhteen. Ensimmäiset kolme viikkoa meni hyvin, sitten tuli flunssat ja muut pöpöt. Sen jälkeen palaaminen treeniin on ollutkin todella vaikeata. Olen kuitenkin syönyt terveellisesti ja tunnen oloni paremmaksi. Voi jos laihtuisikin pelkästään ruokailu tottumuksia muuttaen. Toki kiloja karisee, kun nesteitä lähtee kropasta. Mutta lihasten saamiseen tarvitaan myös monipuolista liikuntaa! Ensi keväänä käännyn Fitfarmin puoleen. Nyt minulla on aikaa parantaa peruskuntoa ja saada ruokahuolto kuntoon! Hyvästi kilot, tervetuloa terveellinen elämä!

Oletteko suunnitelleet morsiusdiettiä? Vinkkejä painonpudotukseen?





4 kommenttia:

  1. Sinulla on vielä sen verran pitkä aika häihin, että uskon kyllä dieettisi onnistuvan. Olet varmasti jo hyvää vauhtia etenemässä, jos olet muuttanut syömisiäsi terveellisemmäksi :) Fiilikset treenaamisesta tulevat vaihtelemaan paljon suuntaan jos toiseen ja Fitfarm tai vastaava onkin luultavasti hyvä tsemppari!

    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppaavasta viestistä <3 Todellakin Fitfarmi on varmasti se isoin tsemppari ja toisena on se, että voi sitten kokeilla ihan mitä tahansa mekkoa!

      Poista
  2. Lihaksia saa ihan huomaamatta, kun löytää lajin, josta tykkää eikä malttaisi odottaa, että pääsisi taas urheilemaan. Kantsii siis kokeilla rohkeasti eri lajeja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kelannu, että kävis testaamassa erillaisia ryhmäliikunta muotoja! Riidaan pari kertaa viikossa, mutta se ei oikein tunnu riittävän ja se on sellasta "erillaista" liikuntaa mitä sali/jumppa.

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!