5. joulukuuta 2013

Save the daten esiäidin esittely!

Monen tunnin hampaiden kiristyksestä ja tuskanhiestä on päästy eroon! Sillä tässä postauksessa esittelen teille yhden yön tuloksen ja luultavasti meidän virallisten std korttien esiäidin. Tiedän, että linjat kortissa ovat ihan nurinkurin ja vinksinvonksin. Antakaa se anteeksi, koska tosiaankin tämä on yhden unettoman yön tulos.

Ulkonäöstä sen verran, että en todellakaan tiedä mistä repäisin punatulkut(?) korttiin mukaa ja "merkitse päivä kalenteriin" on toisaalta täysin turha sillä runossa pyydetään se tekemään. Punatulkuista vielä sen verran, että eiks ookki aika hienot? ja sopivat meidän talvihäihin oikein hyvin! Fonttia en luultavasti tule muuttamaan, mutta koot voivat vielä vaihdella.. Värit ovat omaan silmään mielyttäviä ja mukavan "hentoja".

Ette uskokkaan monta kertaa meinasin läppärin heittää ikkunasta pihalle.. Mutta tulos on ihan ok, vaikka itse sanonkin! Sitten vielä pitäisi löytää joku, joka painaa nää meille hyvällä kuvanlaadulla ja halvalla..



Mitä mieltä olette? Lähetättekö std kortit? Oletko saanut joskus "varaa päivä" kortin?

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Ajattelitko milloin lähettää std:t?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä en oikein tiedä, joskus 2015 puolessa välissä. Heinäkuu ois ihan jees tai kesäkuu. Sitten marraskuussa lähtis kutsukortit :D Sinne on niiiiin pitkä aika vielä!

      Poista
  2. Ihanat! Tuo runo on hauska, yleensä musta kaikki hääkutsuissa olevat runot on... noh, ehkä mä sen nyt voin ääneen sanoa, sontaa :D
    Tämä on hauska, ei liian lälly ;)

    VastaaPoista
  3. Kaunis STD!:) olet nähnyt paljon vaivaa.
    Meille tullee kans jonkinmoiset. Häät elokuussa 2015, STD:t varmaankin ens vuonna joulukortin välissä ja varsinaiset kutsut ehkä toukokuussa 2015.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä itse vielä mietin, että milloin lähetetään nuo. Mutta sitä ennen pitää miettiä, missä käydään painattamassa nuo että saadaan hyvä laatuisia kortteja :D

      Poista

Otan vastan risuja ja ruusuja =) Kommentit ovat blogin suola!